Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2005

και ξαφνικά.. λος άντζελες! -απντέιτ-


αυτά λοιπόν, μετά από 3 μέρες στην πόλη των αγγέλων να πω ότι δε τρελλάθηκα κι όλας. βέβαια δεν είδα και πάρα πολλά, αλλά τα βασικά -δε μπορώ να πω- τα κάλυψα: πήγα στο μπέβερλυ να ρίξω μια ματιά αν είναι ακόμα εκεί κάπου η κέλλυ, αλλά τιποτα. προσπάθησα να φτάσω όσο πιο κοντά στο ταμπελίνο γίνεται και τα κατάφερα σε ένα βαθμό. πήγα σε παραλία να δω τους σέρφερς, τον μιτς μπιουκάναν και τα άλλα παιδιά, αλλά και τις κοριτσοπομπές να κάνουν ρόλερμπλέιντζ στην παραλιακή. έφαγα καραμελωμένο μήλο και παγωμένη μπανάνα. περπάτησα το δρόμο με τα αστέρια και τέλοσπάντων έκανα διάφορα. αλλά από όσα έκανα, αυτό που μετράει είναι που βρέθηκα με μερικούς ανθρώπους που δε χρείαζεται να πούμε πολλά για να τα πούμε όλα. αυτά. και το επόμενο θενξγκίβινγκ (το των ηπα) στο μάτσου πίτσου (αααα όλα κι όλα, ό,τι και να γίνει, εκεί εγώ θα πάω)

2 σχολιάκια:

Τζιτζίκος είπε..

na pas sto Stinky Rose: ena estiatorio exairetika grafiko opou ta panta serbirontai me skordo. na paraggeleies to kotopoulo me tis 60 skelides skordou.

φακίρης είπε..

τζιτζίκο: ναι ναι, έπεσε και αυτή η ιδέα κάποια στιγμή στο τραπέζι, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε (καλύτερα να σου πω, γιατί το σκόρδο δε με εμπνέει ιδιαίτερα). βέβαια αυτό που ξέχασα να πω στο post είναι ότι είμαι πια στη ζεστασιά του τορόντο. το ταξίδι αστραπή τελείωσε και ό,τι είδαμε είδαμε από το λος άντζελες.