Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2007

αποκλίνω, αποκλίνεις, αποκλίνει

αν δεν είχατε ποτέ καμία επαφή με computer games τότε το παρακάτω κλιπάκι μάλλον θα σας φανεί πολύ άσχετο. επίσης, η πιθανή σύγχιση που προκαλείται από τη διπλή άρνηση στην παραπάνω πρόταση είναι επιθυμητή.


το κλιπάκι φτιάχθηκε σε μιάμιση μέρα για το 54-hour short film contest του hart house. ο διαγωνισμός δουλεύει ως εξής. κάθε ομάδα λαμβάνει ένα τίτλο, ένα είδος ταινίας, και ένα αντικείμενο και έχει 54 ώρες να φτιάξει ένα μικρό κλιπάκι (εώς 5 λεπτά). για την ομάδα μας είχαμε να φτιάξουμε ένα action/adventure κλιπ με τίτλο "walter" και να χρησιμοποιήσουμε και ένα κλειδί.

τα αρχικό σενάριο ήταν λίγο διαφορετικό καθότι είχε το φιλόδοξο σχέδιο να περιγράψουμε πώς η ζωή του ordinary man, walter, ξαφνικά αλλάζει όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα και με συνοπτικές διαδικασίες μεταφέρεται σε ένα παιχνίδι όπου πρέπει να βρει το κλειδί για να σώσει το τομάρι του, την οικογένειά του και το σύμπαν. για το συγκεκριμένο κομμάτι δε μας βγήκαν οι διάλογοι (πείτε το έλλειψη ηθοποιών), τα πλάνα (πείτε το έλλειψη εμπειρίας στα εξωτερικά γυρίσματα), και γενικώς ήταν ανάδρομος ο κρόνος, οπότε τελικά το κομμάτι αυτό το εγκαταλείψαμε. έμεινε όμως το platform game. και το γέλιο που ρίξαμε στα γυρίσματα και στο editing.

κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να σουλουπώσω τον ήχο και να βάλω και όλα τα καλά των computer games (τις ζωούλες του ήρωα, το level, κτλ).

[e-feta]

16 σχολιάκια:

Your Man είπε..

Γαμάτο :-D

φακίρης είπε..

thanks! :]

Unknown είπε..

Πιστεύω ότι αυτός που κάνει τον "κακό" πρέπει να προταθεί για ΟΣΚΑΡ Β' ανδρικού. Ο πρωταγωνιστής ήταν για τα μπάζα! Και μεγάλη κότα επίσης! Αντί να "σκοτώσει" τον κακό, την έκανε πλαγίως από το τοιχάκι! Μεγάλο λαμόγιο...

Μπράβο, πολύ καλό! Τρέμε super mario!!!

φακίρης είπε..

επ. τι βλέπω! σχολιάκι μπλογκιακό από τον babis (trademark); ε αυτό είναι επιτυχία :p

και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, στο carcassone προπονούμαστε; επίσης επειδή το προχθεσινό πάρτυ δεν το πρόλαβα, κανονίστε να κανονίσετε κανένα πάρτυ σε 6-7 βδομάδες γιατί αλλιώς θα κανονίσω εγώ (και αυτό είναι απείληση (sic))

thanos είπε..

Apla gamaei..!!!
:)
apisteuto kapsimo.
euge!

φακίρης είπε..

thanks και σένα θάνε για τα καλά σου λόγια :D

Mormolis είπε..

χαχαχαχαχα!

Super!

YO!Reeka's είπε..

Σούπερ!!!! πέθανα στα γέλια!!!!

φακίρης είπε..

mormolis, yo!reeka's, να'στε καλά για τα γέλια σας :D

(πώς φαίνονται οι άνθρωποι με τη σωστή gaming παιδεία :D)

Harry είπε..

χαχαχαχαχαχαχα
πολύ καλό!

sroutz είπε..

άψογο!

Πρόσεξε fakirhs, είναι τόσο γαμάτο που μπορεί η επιτυχία να περάσει κάποια όρια που δεν είχες προβλέψει, π.χ. να σε φωνάζουν wilson οι φίλοι σου, να σου τηλεφωνούν ξημερώματα γιατί ψάχνουν τα κλειδιά τους, να σου βάζουν(;) πενηντάρικα για να παίξουν κ.α.

για πες τώρα, θα υπάρχει και stage 2? Μετά τη μάντρα, έχω κάποιες ιδέες για σκηνικό στην επόμενη πίστα.

φακίρης είπε..

harry: θενξ θενξ :)

sroutz: όπως έλεγα και στο post, το κλιπάκι έγινε στο άσχετο και στο χρονικό όριο ενός σαββατοκυρίακου για το διαγωνισμό. δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι άλλο με αυτό εκτός ίσως να βάλω κι άλλα gaming πραγματάκια που λείπουν ("level 1,2,3", ζωούλες κτλ), αλλά τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να γίνει η συνέχεια κάποια στιγμή :D

άλλωστε, το κλιπάκι είναι τρέιλερ κατά μια έννοια :D
walter, coming up this fall..

sroutz είπε..

μπορούμε να κάνουμε
"Stage 2: Walter in Greece"?
...ή, πιο συγκεκριμένα
"Stage 2: Walter on board"
- Βάζω την κάμερα!

φακίρης είπε..

sroutz: κάτι ξέρεις εσύ. όχι, κάτι ξέρεις εσύ. δε μπορεί να το λες έτσι :]

(χάι-άι κάπτεν, ο δέυτερος σε χαιρετά ;)

mathiou είπε..

Πάρα πολύ καλό!

Και ο babis έχει δίκιο: ο τύπος που κάνει τον κακό είναι θεός!

:-)

φακίρης είπε..

mathiou: αμα σου αρέσει τόσο πολύ ο κακός, να σου τον γνωρίσω. η κάμερα τον αδικεί πάντως, από κοντά δείχνει πιο φλώρος.

:P