Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

το σατανικό λευκό!

01.49. μίνι διάλειμμα για να ξεκολλήσει το μυαλό. στο δρόμο προς το ντίτζιταλ της ερτ που δείχνει τένις έπεσα πάνω σε πακέτο από μεταμεσονύχτιες πολιτικές διαφημίσεις για τις ευρωεκλογές το οποίο στην κατάστασή μου με κέρδισε αμέσως.

ανάμεσα στην παρέλαση που ακολούθησε από τροτσκιστές, φιλελεύθερους, οικονομολόγους, εργάτες, δωδεκαθεϊστές, παραρτήματα ξένων κομμάτων, αποκλειστικούς αντιπροσώπους, κρητικούς, άγγλους-γάλλους-πορτογάλλους και άλλα νηστίσιμα, έπεσα πάνω στο (τα-τα-τα-ρα-τα-τα) λευκό.

κατ' αρχήν αν και σε όλους μας έχει περάσει η σεφερλιακή ιδέα ίδρυσης ενός κόμματος με το όνομα "λευκό" (τι; σε σένα όχι; καλά άστα αυτά), μου φάνηκε ιδιαιτέρως διασκεδαστικό ότι κάποιος το είχε κάνει πραγματικά.

το εντυπωσιακό όμως είναι το πλάνο του κόμματος! ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρόεδρος του λευκού μας λέει ότι οι (πιθανές) θέσεις του κόμματος στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα εκπροσωπούνται από διάφορες αντιπροσωπευτικές ομάδες με κάποιο είδους ροτέισιον (rotation ελληνιστί). όλα είναι κανονισμένα στην εντέλεια: μόλις εκλεγούν οι λευκό-ευρωβουλευτές θα παραιτηθούν και καθότι δε γίνεται να μείνουν κενές οι θέσεις το λευκό θα ορίσει νέους λευκό-ευρωβουλευτές. και το αυτό θα γίνεται κάθε μερικούς μήνες.

αν μύτη άλλο (sic), είναι ευρηματικό. και παραδόξως πέρα-ως-πέρα αληθινό.

υ.γ. τώρα μιλάει ένας τύπος που το όνομά του τελειώνει σε -άκης, έχει σημαντικό και καλά περιποιημένο μουστάκι αλλά και αδιανόητο φρύδι. τι να λέμε. μάλλον γι' αυτό τον κάνανε πρόεδρο.

υ.υ.γ. το λευκό έχει και site: www.leyko.gr.

1 σχολιάκι:

Unknown είπε..

Αααααααααχαχαχα

Μπλέ και πράσινοι κόκκοι, για λευκότερα λευκά!