Σάββατο, Μαρτίου 12, 2005

ο μελωδία έκλεισε το (δικτυακό) ρουμπινέ

σάββατο μεσημέρι-απόγευμα. κομμάτια (ως είθισται), χωμένος σε μαξιλάρια, παπλώματα και μαγικά χαλιά με πρησμένη μούρη από τον ύπνο. το γλυκό τηλεφωνικό ξύπνημα που έλαβε χώρα κάποια στιγμή το πρωί σε αυτή ακριβώς την πραγματικότητα, στριφογυρνάει στο μυαλό μου σαν όνειρο. βρε μπας και ήταν όνειρο;

3.10pm. όμορφα.. τι κάνει λοιπόν ο σωστός νοικοκυρός; βάζει σωστή μουσικούλα να αντηχεί σε όλο το σπίτι και πάει στην κουζίνα να φτιάξει τίποτα για πρωινομεσημεριαναπογευματινό. ωραία.. τι να βάλουμε λοιπόν.. φτου! μόλις επανέρχεται στη μνήμη μου ότι από προχτες ο μελωδία έγινε συνδρομητικός, όπως και ο red fm και ο skai. ένα ευρώ το μήνα καθείς, γιατί λέει μόνο έτσι θα μπορούν να εξυπηρετούν όλους τους αγαπημένους ακροατές από το εξωτερικό. η επιστολή προς τους αγαπημένους ακροατές του εξωτερικού αναφέρει ανάμεσα στα άλλα και διάφορες μπούρδες όπως π.χ. ότι αν δεν αγοράσουν νέα ακριβά μηχανήματα θα μπορούν να εξηπηρετούν μόνο 350 χρήστες ταυτόχρονα και άλλα τεχνολογιακά πυροτεχνήματα, για τα οποία θα έλεγα κάτι τώρα αλλά βαριέμαι, ίσως κάποια άλλη μέρα.
να παρατηρήσουμε επίσης ότι πλέον η επιστολή άλλαξε και δεν αναφέρει λεπτομέριες αλλά το γενικό
"στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε υψηλή ποιότητα στη μετάδοση του προγράμματός μας μέσω internet, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε τη συμβολή σας στο - πραγματικά δυσβάστακτο για εμάς - κόστος της πολύτιμης αυτής υπηρεσίας".
κάποιος λοιπόν βρέθηκε να τους πει να διορθώσουν την επιστολή γιατί δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά από ένα σοβαρό σταθμό ή κάποιος βρέθηκε να τους βρίσει ή και τα δύο. κρίμα που δεν κράτησα την αρχική επιστολή που είχε ο μελωδία στο site του. θα έλεγα επίσης κάτι για το δυσβάστακτο κόστος της πολύτιμης αυτής επικοινωνίας αλλά τέλοσπάντων.

μάιστα.. πού είχαμε μείνει; στην αναζήτηση σταθμού. όμορφα.. ας βάλουμε δίεση λοιπόν, είναι εμφανής η διάθεση για ελληνικοειδή μουσική. μάλιστα. ναι. τώρα θυμάμαι ότι από χτες ο δίεση δεν παίζει online και έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες μήπως κινείται και αυτός σε σκοτεινούς συνδρομητικούς δρόμους. ουφ. ας βάλω rock fm, να δούμε τι παίζει. ω θεοί! ούτε και ο rock fm παίζει. οι επιλογές μου έχουν περιοριστεί σημαντικά καθότι και η εκπομπή του 88.5 δεν με εμπνέει και αρχίζω τις κινήσεις πανικού: alter, οι πύλες του ανεξήγητου και γεωδυναμικά υπερόπλα. σαν όραμα εμφανίζεται σε ένα σύννεφο καπνού η εικόνα του best μπροστά μου. εντάξει, όχι το καλύτερο soundtrack για μαγείρεμα, αλλά γιατί όχι;

13/3/05: δείτε sto digital-era τo post cheap bastards. στα σχόλια υπάρχει και η αρχική επιστολή του μελωδία προς τους ακροατές του εξωτερικού.

2 σχολιάκια:

Nassos K. είπε..

Dokimase ton 88miso (www.88miso.gr) alla kai afto: http://www.e-radio.gr/default.asp?do=launchWM&id=13

Beta Blank είπε..

Πολύ με άρεσε το cheap bastards σχολιάκι, και γενικά η όλη συζήτηση... Φαντάσου να άκουγα και κανένα από τους τρεις σταθμούς!

Τέλος πάντων... Καλή μας ακρόαση σε νέα "κανάλια"...