Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

b for borat

τι απαντάει ο borat στις απειλές για νομικές κινήσεις εναντίον του από το υπουργείο εξωτερικών του καζαχστάν;
"in reposnce to mr. ashykbayev's comments, i'd like to state i have no connection with mr. cohen and fully support my gonvertment's decision to sue this jew"

μιλάμε είναι θεός ο άνθρωπος! και σε περίπτωση που κάποιος έχασε το (θεϊκό) point, ο εμπνευστής του επικίνδυνα πραγματικού borat, (βρεττανός) κωμικός sacha baron cohen (aka ali g, aka bruno), είναι φυσικά εβραίος.

έχουν γραφτεί άρθρα και άρθρα για το "ανατρεπτικό χιούμορ" του κτλ, και η ταινία (borat!: cultural learnings of america for make benefit glorious nation of kazakhstan) φαίνεται να βγάζει καμποσο γέλιο, αλλά είναι ακριβώς αυτή η χωρίς όρια καυστικότητα που κάνει τη διαφορά.

υπάρχουν καθημερινά όλο και περισσότερα κλιπάκια στο youtube. δεν είναι όλα αστεία αλλά το καθένα έχει τα δικά του επίπεδα καυστικότητας, όπως το throw the jew down the well. από τα αγαπημένα μου και το dating in north america. επίσης μη χάσετε:
- το πορωτικά κιτς official site του borat
- ηχητικά κλιπάκια στο borat soundboard -- "ααι λάααικ"
- λίγος παλιός καλός ali g: ali g invents the ice cream glove και το all-time-classic ali g interviews posh spice and david beckham
- και τέλος μια γεύση από bruno: nish nish

1 σχολιάκι:

φακίρης είπε..

ωπ! καλημέρες και σε σένα :)

η αλήθεια είναι ότι έχω παραμελήσει λίγο τη μπλογκιακή αυτο-θεραπεία γιατί γενικώς καιγόμαστε αυτή την περίοδο και οι σκέψεις μένουν στο χαρτί -- αν όχι στην κίνηση προς το μολύβι.

ένιχάου. τώρα με έπιασε η λίγο πολυλογία μου οπότες μάλλον θα αρχίσω τα άσχετα σχόλια για όσα τις τελευταίες μέρες θέλω να βγω να τα φωνάξω να τα πω.

είθε όλα τα κομμάτια να είναι πράγματι finally connected και τα λέμε same bat-time same bat-channel.