Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2006

κάθε αποχαιρετισμός και το δικό του χρώμα

σπίτι, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ακούω τους ήχους όπως φτάνουν από τους γύρω ενώ κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να βγάλω άκρη με κάτι abnormal μοντέλα (u know, από αυτά τα ασπρόμαυρα στο χαρτί, όχι τα άλλα). ο ματεί παίζει σουπίτσες στην ακουστική μου, ο φάνης φτιάχνει σαλάτες, η αναμπί πλένει πιάτα, και ο (προς αποχώριση) γκεχάλκ στο τηλέφωνο.

- ναι πάρε. δέν ξέρω αν θα πιάνει, θα σας πάρω εγώ αν είναι. όχι μαμά δεν έχει ραδιενέργεια. ναι.. δε θα κάτσω στο λονδίνο καθόλου. ναι. ναι μπαμπά, ευχαριστώ. χαιρετισμούς στη θεία. όχι δε χρειάζομαι λεφτά. ναι μην ανησυχείτε. ναι ναι. ναι μαμά καληνύχτα ή μάλλον καλημέρα.

κουζίνα. πολύ καλές οι σαλάτες. φασαρία. χαρούλες. ησυχία. ένας θόρυβος. αχά! ο ακάλεστος μουσαφίρης που προέκυψε τελευταίως: ο φίλος μας ο jerry εμφανίστηκε, για κακή του τύχη σε μια γωνίτσα δίπλα μας. μας πήρε μία ώρα να τον παγιδεύσουμε. πέντε άνθρωποι εναντίον ενός μικρού τρωκτικού και είμασταν και εντός έδρας. σχετικά άνισο θα έλεγα.

δύο κανάτες ζεστό νερό, δύο ζευγάρια chopsticks, φακός, γάντια, σκούφος, μπουφάν. έξω κάνει -11 και πρέπει να ξεκολλήσουμε τον jerry από τη φιλική προς τα τρωκτικά παγίδα με κόλλα. η αναμπί τελικά έρχεται μαζί μας. τα παιδιά σταματάνε στο παρκάκι μερικά σπίτια παρακάτω. πολύ κοντά, αλλά με τέτοιο κρύο δε σκεφτόμαστε πολλές εναλλακτικές. ο jerry για καλή του τύχη συνεργάζεται και μετά απο 10 λεπτάκια είναι βρεγμένος ως το κόκκαλο, αλλά ελεύθερος. για κάποιο λόγο όλο το σκηνικό έχει βγάλει πολύ γέλιο. πολύ όμως.

ανάβω το τζάκι, κλείνουμε τα φώτα. αν δεν ήταν το ποντίκι μπορεί και να το είχαμε διαλύσει, παίζει τρελή δουλειά άυριο όπως και να έχει. φλόγες, ruffles με sour cream (κόλαση, δεν το συζητώ) και kitkat με πικρή σοκολάτα.

- i always drink a glass of milk after i free a mouse. (s)
- how many times have you done this before? (m)
- none. (s)
- but it still the statement trivially holds! (g)
(η χαρά του να κάνεις παρέα με ομοιοπαθείς :) )

ιστορίες αποδώ, ιστορίες αποκέι. όσο υπάρχει φλόγα καλά είμαστε.

- did you tell her goodbye? (m)
- yes, i did. not the same day though, the next one. (s)
- what are you talking about? (a)
- he asked me to tell her goodbye for him because he didn't have the chance to tell her himself. (s)
- that's a politically correct way of putting it :D (m)
- why what happened? (g)
- you don't know the story? it was 3, 4am there were two girls solving a crossword puzzle at some cafe and we went there with mhr and bothered them a bit. (m)


εφτά χρονάκια και ο γκεχάλκ (more or less). μαγικός αριθμός στο σύμπαν. εφτά νότες, εφτά τα είδη της χρυσσαλίδας στη φύση, εφτά τα μέλη της φ7. όλα τα κομμάτια του παζλ ξεδιπλώνονται καθώς η αρχαία αλήθεια αποκαλύπτεται. μυρωδιά καμένου ξύλου στα χέρια μου. νυστάζω. ποιός πάει σε μύτιγκς αύριο.