Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2005

η βιργινία σουλτουκίδου, η τυφλή φυγή και το καράτε (* ή αλλιώς, πώς γυρίστηκε η πρώτη ταινία με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή)

"karate: τυφλή φυγή" ή αν θέλετε "karate: blind escape". η πρώτη ταινία που γυρίστηκε με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (ναι φωτογραφική μηχανή). και όχι από τις καινούριες που τραβάνε βίντεα με τις ώρες, αλλά μια cannon a200 με 15 δευτερόλεπτα διάρκεια σε κάθε clip.

πληρωμένοι δολοφόνοι, fbi, σαμουράι, αστεράκια νίντζα, σατανικά σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία, hackers, ανθρωποκυνηγητό στη νέα υόρκη, λεσβιακή λογοτεχνία, μια χαμένη οικογένεια, ένα μουστάκι, ανατροπές και ζεν αποφθέγματα σε μία ταινία-παρωδία όπου οι ατάκες ala χολιγουντιανή ταινία δράσης δίνουν και παίρνουν. περισσότερα σε αυτό το αρθράκι της ελευθεροτυπίας και φυσικά στο επίσημο site της cave studioz. α ναι, και η βιργινία. εκτός από το trailer μη χάσετε την απίστευτη διαφήμιση-παρωδία βιβλίου στο κανάλι falter.

καθότι το bandwidth για το μήνα το έχουν φάει τα παιδιά στον provider που είναι και μπορεί να μην παίζουν τα clipάκια, ιδού και ένα ανεπίσημο mirror για τα clipάκια [theatrical] [falter]. και όποιος θέλει την ταινία, ας μου στείλει mail να το κανονίσουμε μέσω dc++ ή torrent.

3 σχολιάκια:

Qfwfq είπε..

Ενδιαφέρον project. Για ρίξε μια ματιά εδώ.

Taflinel είπε..

Εύγε, φακίρη, για την πρωτοβουλία!

Η ταινία είναι εξαιρετική και έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του σίκουελ. Να σημειωθεί πως η ελεύθερη διανομή της ταινίας γίνεται με τις ευλογίες της cavestudioz.

Torrent link

Και μέσω dc++ υπάρχουν ήδη αρκετά άτομα που την μοιράζονται...

φακίρης είπε..

qfwfq: πάρα πολύ ενδιαφέρον το post σου :)

taflinel: thanx για τα καλά λόγια και το torrent link. "karate τυφλή φυγή" παντού!